media
06.04.2021

Ovoimuno și tiroida

Glanda tiroidă este cea mai mare glandă endocrină din corpul uman. Ea produce 2 hormoni:T4 și T3. Aceștia au efecte variate și importante asupra tuturor sistemelor organismului precum: metabolism, sistemul cardio-vascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, respirator etc.

Read More
30.03.2021

Studiu de caz: Cancer colon

Cancerul de colon și cancerul colorectal (care combină cancerul de colon și cancerul de rect) sunt afecțiuni maligne ce apar la nivelul intestinului gros, ultimul segment al tubului digestiv. Aceste afecțiuni debutează la nivelul rectului (partea finală a tubului digestiv) sau la nivelul colonului (intestin gros). 

Read More
media
22.01.2021

Studiu de caz: Keratoză actinică

Keratoza actinică este o afecțiune precanceroasă care apare pe pielea expusă la soare sub forma unor proeminențe rugoase de culoare roz sau brun-roțiatică. Este mai frecventă la persoanele cu tenul deschis, comparativ cu cele cu tenul închis. Afecțiunea poate provoca disconfort și mâncărime, dar cel mai mare pericol îl reprezintă faptul ca este un precursor al carcinomului cu celule scuamoase. Există metode de tratament: crioterapia, creme și geluri cu citostatic, laser, peeling chimic, extirparea chirurgicală .
Read More
media
21.01.2021

Stilul de viață sănătos

Este mult mai ușor să previi decât să tratezi, așa spune unul dintre principiile medicale și este foarte adevărat. Stilul de viață cu siguranță are un rol important în menținerea stării de sănătate. Printre factorii care ne influențează calitatea vieții și sănătatea regăsim hrana, activitatea fizică, nivelul de stres, relațiile sociale și factorii naturali.


Read More
19.01.2021

Produse 100% naturale cu imunoglobuline Y, seleniu, lizozim și proteine!

Rezultate obținute la toate vârstele și în diverse patologii prin administrarea OVOIMUNO - suplimente nutritive naturale cu imunoglobuline Y!

Studii de caz și opinii ale specialiștilor!

Read More
media
14.01.2021

Studiu de caz: Leucopenie

Leucopenia este termenul medical pentru nivelurile scăzute de celule albe din sânge. Aceste celule sunt cunoscute sub numele de leucocite, prin urmare, termenul leucopenie reprezintă o reducere anormală a acestora. La cealaltă extremă, un nivel ridicat al numărului de leucocite este cunoscut ca leucocitoză. 
Read More
10.11.2020

OVOIMUNO suplimente pentru imunitate cu imunoglobuline - mod de acțiune și studii de caz la copii!


Read More
12.10.2020

OVOIMUNO, un supliment natural pentru creșterea imunității!


Read More
media
13.04.2020

OVOIMUNO: suplimente nutritive cu imunoglobuline aviare, invenție românească

Read More
21.01.2020

Oameni care mișcă România - Marinela Ivănescu

România are oameni valoroși care își dedică mare parte din viață cercetării, din dorința de a face lumea mai bună. Astfel de oameni rămân de multe ori departe de luminile reflectoarelor, prea puțin cunoscuți publicului larg, deși prin munca lor reușesc să schimbe România în bine! O astfel de persoană este și Marinela  Ivănescu, medic veterinar, cu o bogată experiență în cadrul Institutului de Igienă și Sănătate Publică Veterinară, în domeniul cercetării și dezvoltării, director executiv “TRM SUPPLEMENTS”. Marinela  Ivănescu a coordonat activitatea de cercetare pentru o nouă categorie de produse românești care să susțină imunitatea: gama  OVOIMUNO.

Read More