TRM Supplements este o societate românească înființată din dorința de a aduce în peisajul atât de colorat al suplimentelor alimentare produse noi obținute prin tehnologie avansată, din ingrediente naturale, conservate în mod natural, fără adaos de E-uri, care sunt ușor asimilate și nu agresează organismul .

Natura ne-a dăruit tot ceea ce avem nevoie pentru a ne păstra echilibrul dar tumultul vieții cotidiene ne-a îndepartat și ne îndepărtează din ce în ce mai mult de natură!
Motto-ul „TOTAL RECOVERY MIX” exprimă caracteristica de bază a produselor noastre, aceea de a susține recuperea și menținerea stării de sănătate.

Tehnologia avansată, activitățile de cercetare-dezvoltare și experiența de peste 20 de ani în domeniul controlului și asigurării calității alimentelor, suplimentelor alimentare și medicamentelor, au făcut posibilă realizarea produselor TRM Supplements.

Produsele dezvoltate sunt originale și prin metodele de obținere valorifică toate elementele nutritiv și biologic active din compoziția oului, asigurând biodisponibiliatea acestora.

Oul este considerat de către nutriționiști un cocktail de principii active, o pilulă a naturii, care conține multe dintre vitaminele și mineralele esențiale necesare pentru o alimentație sănătoasă. Conține toate elementele nutritive și biologice necesare formării și dezvoltării unei noi vieți, inclusiv imunoglobuline și factori de creștere.Prin gama de produse dezvoltată TRM Supplements aduce mai aproape de omul contemporan elemente naturale cu multiple beneficii pentru sănătate.


MIX-ul natural, complex de elemente valoroase nu poate fi reprodus prin combinarea altor suplimente alimentare individuale.

Gama de produse se adresează tuturor categoriilor de vârstă și este constituită din produse cu funcție de suport imunitar și nutritiv, cu adresare specifică în funcție de problemele și obiectivele fiecărui utilizator în parte, cu scopul de a contribui la un stil de viață sănătos.

Prin activitatea noastră ne-am propus creșterea interesului față de sănătatea naturală preventivă, un nou concept în plină ascensiune. 

Este foarte importantă starea de bine pe întreg parcursul vieții, ceea ce presupune ca pe termen lung să reușim să ne simțim bine evitând starea de boală.

Viața sănătoasă și îmbătrânirea sănătoasă sunt chiar mai importante decât însăși durata vieții!

Provocarea, de a ne menține sănătatea prin mijloace naturale pornind de la cea mai fragedă vârstă și să ne îndreaptăm în acest fel spre "îmbătrânirea sănătății" la maturitate, este imensă dar posibilă.

 

Total Recovery Mix Supplements

 PARTE A UNUI STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS ! 

Dr. Marinela Ivănescu

PhD VM

Pagina de Contact


trmsupplements