media
17.06.2021

OVOIMUNO & Infecțiile intime

Se apropie vacanța de vară și de-abia așteptăm să scăpăm de aceste restricții impuse de pandemie și să ne bucurăm cu adevărat de vară! Să mergem la mare, la plajă, să mergem la piscină, să ne bucurăm cu adevărat de soare și de vară! Dar trebuie sa fim foarte atente, pentru ca vara se poate să ne confruntăm nu numai cu insolație, nu numai cu arsuri solare sau cu eventuale probleme digestive atunci plecăm în concediu. Schimbăm stilul alimentar și așa mai departe. Se poate să ne confruntăm și cu infecții intime, cu infecții vaginale.

Read More
media
06.04.2021

Ovoimuno și tiroida

Glanda tiroidă este cea mai mare glandă endocrină din corpul uman. Ea produce 2 hormoni:T4 și T3. Aceștia au efecte variate și importante asupra tuturor sistemelor organismului precum: metabolism, sistemul cardio-vascular, sistemul nervos central, sistemul digestiv, respirator etc.

Read More
30.03.2021

Studiu de caz: Cancer colon

Cancerul de colon și cancerul colorectal (care combină cancerul de colon și cancerul de rect) sunt afecțiuni maligne ce apar la nivelul intestinului gros, ultimul segment al tubului digestiv. Aceste afecțiuni debutează la nivelul rectului (partea finală a tubului digestiv) sau la nivelul colonului (intestin gros). 

Read More
media
22.01.2021

Studiu de caz: Keratoză actinică

Keratoza actinică este o afecțiune precanceroasă care apare pe pielea expusă la soare sub forma unor proeminențe rugoase de culoare roz sau brun-roțiatică. Este mai frecventă la persoanele cu tenul deschis, comparativ cu cele cu tenul închis. Afecțiunea poate provoca disconfort și mâncărime, dar cel mai mare pericol îl reprezintă faptul ca este un precursor al carcinomului cu celule scuamoase. Există metode de tratament: crioterapia, creme și geluri cu citostatic, laser, peeling chimic, extirparea chirurgicală .
Read More
media
21.01.2021

Stilul de viață sănătos

Este mult mai ușor să previi decât să tratezi, așa spune unul dintre principiile medicale și este foarte adevărat. Stilul de viață cu siguranță are un rol important în menținerea stării de sănătate. Printre factorii care ne influențează calitatea vieții și sănătatea regăsim hrana, activitatea fizică, nivelul de stres, relațiile sociale și factorii naturali.


Read More
19.01.2021

Produse 100% naturale cu imunoglobuline Y, seleniu, lizozim și proteine!

Rezultate obținute la toate vârstele și în diverse patologii prin administrarea OVOIMUNO - suplimente nutritive naturale cu imunoglobuline Y!

Studii de caz și opinii ale specialiștilor!

Read More
media
14.01.2021

Studiu de caz: Leucopenie

Leucopenia este termenul medical pentru nivelurile scăzute de celule albe din sânge. Aceste celule sunt cunoscute sub numele de leucocite, prin urmare, termenul leucopenie reprezintă o reducere anormală a acestora. La cealaltă extremă, un nivel ridicat al numărului de leucocite este cunoscut ca leucocitoză. 
Read More
10.11.2020

OVOIMUNO suplimente pentru imunitate cu imunoglobuline - mod de acțiune și studii de caz la copii!


Read More
12.10.2020

OVOIMUNO, un supliment natural pentru creșterea imunității!


Read More
media
13.04.2020

OVOIMUNO: suplimente nutritive cu imunoglobuline aviare, invenție românească

Read More