Cod produs: OvoIMUNOhelp
Disponibilitate: 2-3 Days
185,00 Lei

Notificări din partea Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare

IBA Bucuresti

  • OVOIMUNOHELP Fight Stress  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 10986 din 13.10.2017
  •  OVOIMUNOSUPPORT Junior  -  Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 11153 din 12.10.2017
  •  OVOIMUNOSUPPORT Senior  -  Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 10985 din 13.10.2017
  • OVOIMUNOHELP Junior  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 10953 din 02.10.2017
  •  OVOIMUNOSUPPORT BIO  -  Certificat de notificare Seria: AA/ nr. : 11296 din 13.02.2018
  • OVOIMUNOACTIVE Energy and Recovery  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr.:  11153 din 07.12.2017
  • OVOIMUNODIGEST  - Certificat de notificare Seria: AA/ nr.:  12273 din 2019

TRM Supplements

Un sistem imunitar puternic și o  funcție imunologică normală sunt  componentele de bază pentru sănătatea întregului organism!

Produs natural  sub formă de pulbere liofilizată care păstrează intacte substanțele  cu valoare nutritivă și  biologică din ou !

Denumire : OVOIMUNOHELP fight stress  – supliment alimentar pentru adolescenți și adulți

Prezentare : pungă cu 270g  pulbere, cu gust de vanilie

Ingrediente/100g produs: pulbere  de ou  integral cu componente imunomodulatoare 59,9g(IgY min. 1000mg); îndulcitor: sucroză; potenţiator de aromă:  vanilie  naturală

Recomandare: contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar 

Acțiunea diverșilor factori stresanți de agresiune a organismului,  indiferent de natura lor, duce la dezechilibre în buna funcționare a sistemului imun.

Un organism cu un sistem imunitar puternic are capacitatea de a se apăra și rezistă acțiunii  agresiunilor,  a factorilor stresori de orice natură, nu se îmbolnăvește, se îmbolnăvește mai rar  sau face o formă mai ușoară de boală. 

 OVOIMUNOHELP fight stress  conţine  proteine cu o valoare nutritivă ridicată, cu o secvență echilibrată de aminoacizi, grăsimi ce au în compoziție  acizi graşi esenţiali, substanţe minerale, vitamine, enzime, imunoglobuline, factori de creștere s.a

OVOIMUNOHELP fight stress  poate fi folosit de adolescenți și adulți supuși acțiunii diferiților factori de stres.

Se poate utiliza înaintea acțiunii factorului de agresiune, cînd acesta este previzibil: - la schimbările  sezoniere - în perioadele de efort intens fizic sau intelectual - în situații de expunere la factori toxici sau infecțioși - la integrarea  în  colectivități  -în orice situație în care organismul este sau poate fi slăbit din punct de vedere imunitar.

Mod de utilizare:  Se consumă 3g – 12,0g  pe zi, pentru o perioadă de minimum 8 săptămâni, dimineața pe nemâncate, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare  sau sub forma de amestecuri, dizolvat în  lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45oC . Este  indicat să se înceapă utilizarea cu  doza minimă   şi  să se  continue  gradual  cu creșterea cantității după fiecare 7-10 zile,  până la doza maximă. 1 măsură mică conţine  1,5g pulbere 1 măsură mare conţine  3g pulbere   Se poate folosi  cu aproximativ 2 săptămâni  înaintea expunerii la factorul de agresiune,  când acesta este previzibil,  sau  2 - 3 cure pe an, la intervale regulate de timp, în funcție de particularitățile individuale .

Contraindicații:  A nu se administra  persoanelor alergice la  ouă!

Atenționări: 

Produsul nu se va încălzi, găti și nu se va adăuga în lichide fierbinți! Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, și un  stil de viață sănătos.  A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! A se păstra la temperaturi sub 25oC în ambalajul original, în locuri ferite de umiditate şi de lumina directă a soarelui! A se consuma în maximum 45 zile de la deschiderea ambalajului! A se păstra la frigider după deschiderea ambalajului! Se va utiliza  cu precauţie de către persoanele   alergice la oricare dintre ingredientele produsului și de către cele cu sensibilitate digestivă. 

Efecte secundare: Nu s-au evidențiat la dozele prescrise.

Valabilitate: A se consuma,  de preferință înainte de sfârşitul – vezi pe ambalaj.

Producător: S.C. SANIMED INTERNAȚIONAL IMPEX S.R.L., România Deţinător notificare: S.C. T.R.M. SUPPLEMENTS S.R.L., str. Steaua Roșie, nr. 31.F,clădire F, ap. 4, Otopeni - Ilfov , telefon 031 421 3745, 0726.936.392, email: office@trmsupplements.ro, www.trmsupplements.ro

Notificare SNPMAPS AA 10986/2017     e   270g

Produsul OVOIMUNOHELP Fight Stress este recomandat adolescenților și adulților ca supliment nutritiv și suport imunitar.
Produs natural sub formă de pulbere liofilizată care păstrează intacte substanțele cu valoare nutritivă și biologică din ou ( vitamine: A, B , C, D, E; minerale: seleniu, iod, fier, potasiu, zinc; imunoglobuline, ovotransferine, ovokinone, lizozim, factori de creștere, aminoacizi și acizi grași esențiali ș.a. ).
Produsul OVOIMUNOHELP Fight Stress poate susține buna funcționare și menținerea sănătății țesuturilor și organelor organismului, în special a pielii, ochilor, glandei tiroide, sistemului nervos, sistemului osos și muscular, sistemului digestiv, sistemului reproductiv, sistemul imunitar, sistemului circulator s.a. diminuând efectele factorilor stresori asupra organismului.

RECOMANDĂRI ȘI BENEFICII

Digestie/metabolism

· restabilirea echilibrului florei digestive prin scăderea competiției bacteriene în tubul digestiv și neutralizarea toxinelor

· reducerea tulburărilor digestive și reglarea tranzitului digestiv(reflux gastro-esofagian, balonari, diaree, constipație, colon iritabil)

· îmbunătățirea digestiei, tranzit, absorbție

· reglează apetitul, supra/ subponderabilitate

· crește aportul de substanțe nutritive și energie

· diabet, reglează glicemia

· reglează colesterolul

Stimulare imunitate

· crește rezistența la îmbolnăviri

· forme mai ușoare de boală

· ne vindecăm mai repede

· reducem consumul de medicamente

· evităm spitalizarea

Dermatologie

· keratoză actinică

· cicatrice cheloid

· hiperpigmentare

· acnee, dermatită seboreică

· micoze, rozacee

· lipom, chist grăsos

· estompare vergeturi

· regenerează/întinerește pielea

Oncologie

· cancer colon

· cancer sân

· cancer de col uterin

· fibrom uterin

· sindrom Hodking

· leucemie

· melanom

· polipi gastrici

Boli autoimune

· scleroză multiplă

· lupus

· psoriazis

· boala Crohn

· miastenia gravis

Boli neurologice

· Alzheimer

· Parkinson

· autism/ADHD

· depresie, anxietate

Diverse

· hipertensiune arterială/puls mărit

· hipertiroidie/hipotiroidie

· viroze respiratorii, sinuzită, astm bronșic, bronșită

· reumatism

· leucopenie

· infecții urinare, genitale, respiratorii

· HPV, HIV, TBC

· rezistență și performanță sportivă

· reduce și încetinește efectele îmbătrânirii

· efect tonic

· îmbunătățește calitatea somnului

· înainte și după intervenții chirurgicale

· în timpul sarcinii

· răceli sau infecții frecvente

· oboseală cronică și stres

· probleme cu memoria și scăderea capacității de concentrare


Patologiile enumerate sunt cu scop informativ, ca rezultate obținute în urma administrării produselor OVOIMUNO. Rezultatele obținute pot fi diverse și în alte stări de boală, în funcție de statusul fiecărui pacient.

Mod de utilizare:
Se consumă 3,0g – 12,0g pe zi, pentru o perioadă de minimum 8 săptămâni, dimineața înainte de masă, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare sau sub formă de amestecuri, dizolvat în lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45 °C . Este indicat să se înceapă utilizarea cu doza minimă şi să se continue gradual cu creșterea cantității după fiecare 7-10 zile, până la doza maximă. ( 1 măsură mică* conţine 1,5g pulbere; 1 măsură mare* conţine 3g pulbere).

În cazul în care apar reacții adverse (accentuarea unor simptome, intoleranță, reacții digestive etc.) se revine la doza anterioară și se continuă administrarea fără a mai crește cantitatea de produs. Pentru indicații suplimentare puteți solicita informații la adresa de email: office@trmsupplements.ro sau la telefon: 031.421.3745.

Se poate folosi cu aproximativ 2 săptămâni înaintea expunerii la factorul de agresiune, când acesta este previzibil, sau 2 - 3 cure pe an, la intervale regulate de timp, în funcție de particularitățile individuale .

Ingrediente Cantitate ambalajRecomandat Doza
Ouă, sucroză, vanilie Bourbon270gAdolescenți și adulțiLunară

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha